Stichting zwembad de welters

0570 52 1232
Zandhuisweg 2 8131 SP Wijhe

KNZB ZomerTOuR

Doe jij mee?

Op 30 juli komt de Zomertour langs in Wijhe.
Een mooi programma is samengesteld voor de waterratten en sportliefhebbers.
Voor alle activiteiten die hieronder benoemd zijn is minimaal een A diploma vereist!

Top Clinic Waterpolo
13.00-14.00

Wat is leuker dan tips en trics te krijgen van één van de beste waterpolo spelers in het land? Niemand minder dan Jesse Koopman en Pascal Janssen, spelers van de Heren Waterpolo selectie, komen een fantastische clinic verzorgen! Dit is een unieke kans die je niet wilt missen! Sport jij mee?! Schrijf in!

Zeemeerminzwemmen
14.00 - 15.00

Als een echte zeemeermin of zeemeerman behendig door het water bewegen? Met een prachtige zeemeerminnenstaart? Kom naar deze experience en ervaar hoe het is om als een echte zeemeermin door het water te zwemmen. Schrijf in!

Swimstar
15.00-16.00

Tijdens deze Swimstar les maken kinderen op een speelse manier kennis met de zwemsport of andere zwemactiviteiten. Kinderen ontdekken d.m.v. diverse spelletjes, hoe gaaf het is om in het water bezig te zijn. Tegelijkertijd werken kinderen aan hun veiligheid in het water. Keuze kan hierin gemaakt worden tussen: snorkelen, survival, waterpret en ouder-kind fun. Schrijf in!

Waterbasketbal
16.00 - 17.00

Speciaal voor mensen met een beperking, maar toegankelijk voor iedereen die dit spel wil spelen. Een superleuke en toegankelijke kruising tussen waterpolo en korfbal met als doel zoveel mogelijk punten scoren in de drijvende baskets. Schrijf in!

Doe jij mee?

Bekijk de webpagina https://www.knzb.nl/evenementen__oranje/zomertour/route/wijhe/