Stichting zwembad de welters

VACatures 2022

VRIJWILLIGE TOEZICHTHOUDERS

Word jij ook blij van het openluchtzwembad in Wijhe? Vind je het ook belangrijk dat het bad altijd toegankelijk is voor jong en oud? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Stichting Zwembad de Welters beheert en exploiteert sinds 2016 Zwembad de Welters in Wijhe. Onze missie is iedereen in het zwembad de mogelijkheid te bieden om op eigen wijze te sporten, bewegen, recreëren, ontmoeten en leren. Naast een team van professionals worden er veel werkzaamheden door enthousiaste vrijwilligers uitgevoerd. Samen houden we het zwembad in stand!

Wat zoeken wij?

Wij willen zo spoedig mogelijk een poule van vrijwillige toezichthouders opzetten. Daarom zoeken wij enthousiaste mensen die elk seizoen een paar dagen als “tweede man / vrouw” aan het bad willen staan. Zo creëren we een veilige omgeving.

Wat bieden wij?

Een super leuke vrijwilligers taak in een sportieve omgeving. Wij betalen voor jou de twee daagse opleiding om gekwalificeerd aan het bad te staan. Vele handen maken licht werk. Zo zorgen we ervoor dat iedereen elke dag kan blijven zwemmen! Het aantal uren is bespreekbaar en flexibel.

Waar voldoet een toezichthouder aan?

Een vrijwillige toezichthouder:

- is tussen de 18 en 65 jaar oud
- is bereid de lifeguard opleiding te volgen, op kosten van Stichting Zwembad de Welters
- is in het bezit van EHBO – BHV of bereid deze te halen
- is zwemvaardig
- is flexibel ingesteld en communicatief vaardig
- sluit makkelijk aan bij de verschillende doelgroepen
- is bereid om meerdere dagdelen in een seizoen als toezichthouder aan het bad te staan.
- wil zich voor minimaal 3 jaar zich committeren aan het zwembad als vrijwillige toezichthouder

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

We nodigen je uit om dit seizoen alvast een paar uur mee te lopen en te kijken op het zwembad, zodat je een goed beeld krijgt. De opleiding wordt begin 2023 aangeboden.
Neem contact op met onze bedrijfsleider Stefan Klieverik (06-11873266 of info@zwembaddewelters.nl) om al je vragen te stellen en of om je aan te melden.

ALLROUND ZWEMBADMEDEWERKER èn

TOEZICHTHOUDER(S)

Word jij ook blij van werken in de buitenlucht? Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in het zomerseizoen? Voel je je als een vis in het water? Vind je het fantastisch om kinderen te leren zwemmen of te zien zwemmen in een veilige setting? Wil je deel uitmaken van een actief en enthousiast team? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?

Stichting Zwembad de Welters beheert en exploiteert sinds 2016 Zwembad de Welters in Wijhe. Onze missie is iedereen in het zwembad de mogelijkheid te bieden om op eigen wijze te sporten, bewegen, recreëren, ontmoeten en leren. Naast een team van professionals worden er veel werkzaamheden door enthousiaste vrijwilligers uitgevoerd. Samen houden we het zwembad in stand!

Wat zoeken we?

Vanaf komend seizoen zijn we voor ons gezellige buitenbad in Wijhe op zoek naar:

· een Allround Zwembadmedewerker (32 uur per week) en
· een of meer Toezichthouders (totaal 32 uur per week)

De aantal uren zijn bespreekbaar en flexibel.

Wie ben jij?

Als Allround Zwembadmedewerker heb je een passie voor zwemmen. Je bent breed en flexibel inzetbaar en je weet van aanpakken. Je hebt een duidelijke visie op zwemonderwijs en weet kinderen op een enthousiaste manier zwemveilig te maken. Je bent een echte teamplayer. Je vindt het leuk om nieuwe frisse ideeën in te brengen en bent communicatief vaardig.

Als Toezichthouder heb je uiteraard ook een passie voor zwemmen. Je voelt je prettig aan de zwembadrand en voelt je verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten. Je bent flexibel en communicatief vaardig. Je bent open en benaderbaar, maar ook doortastend wanneer dat nodig is.

Wat ga je doen?

Als Allround zwembadmedewerker ga je:

- Zwemles geven voor het ABC diploma (volgens de NRZ eisen).
- Aan de slag met het schoolzwemprogramma.
- Toezicht houden.
- Kassa werkzaamheden verrichten.
- Vrijwilligers assisteren.
- Schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.
- Waterkwaliteit beheren.
- Creatief meedenken in de ontwikkeling van activiteiten in en rondom het zwembad.

Als Toezichthouder ben je het eerste aanspreekpunt voor alle badgasten, van jong tot oud en ga je:
- Toezicht houden op en over de verschillende baden en draag je zorg voor ieders veiligheid tijdens vrij- en recreatief zwemmen.
- Kassa werkzaamheden verrichten.
- Vrijwilligers assisteren.
- Schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.
- Waterkwaliteit beheren.

Wat zijn de functievereisten?

Onze nieuwe Allround Zwembadmedewerker heeft minimaal een afgeronde opleiding tot zwemonderwijzer. Zoals bijvoorbeeld:

1. Instructeur zwem ABC NBZ
2. Allround zwembadmedewerker NBZ
3. Diploma zwemonderwijzer(es) (oude stijl, opleidingsraad in de KNZB)
4. CIOS of Sport en Bewegen diploma met het keuzedeel of aantekening zwemonderwijs · Geldig E.H.B.O. diploma · Een V.O.G. (Verklaring Omtrent Gedrag)

Daarnaast ben je in het bezit van het diploma / certificaat Lifeguard of ben je bereid deze komende periode te halen. Een afgeronde module Doelgroepen is een pré.

Onze nieuwe collega(‘s) toezichthouder is minimaal 18 jaar en in het bezit van een diploma / certificaat Lifeguard inclusief EHBO – BHV, of is erg gemotiveerd deze op korte termijn te gaan halen en kan een V.O.G. overleggen.

Wat kunnen we je bieden?

We bieden je een leuke, dynamische werkplek met vrolijke bewegende mensen. Je werkt samen in een enthousiast team van professionals èn vrijwilligers. Een prachtige plek om ervaring op te doen en je verder te ontwikkelen. Het zwembad gaat open per 23 april 2022. We bieden je een dienstverband van 01-04-2022 tot 15-09-2022. Salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

We hebben ruimte voor 2 x 32 uur, waarbij we bij meerdere geschikte kandidaten en of wensen van kandidaten kunnen kijken hoe we deze uren kunnen verdelen.

Je hebt een flexibel werkrooster.

Bij goed functioneren en een leuke match gaan we er vanuit dat we komende jaren de samenwerking voort kunnen zetten.

Ja, dit is wat ik wil!

Super, dan nodigen we je uit je motivatie kenbaar te maken via een brief of een andere leuke vorm die je met je CV mailt naar sollicitatie@zwembaddewelters.nl. We nemen zo spoedig mogelijkcontact met je op!

Heb je vooraf nog vragen, dan kun je contact opnemen met Stefan Klieverik, bedrijfsleider. Tel: 06-11873266